To je nekaj načinov, kako lahko preživite več časa na prostem

Na našem svetu je toliko čudovitih krajev, ki jih je treba obiskati. Vsaka država ponuja nekaj izjemnega za ogled in raziskovanje. Ljudje, ki imajo radi naravo, pogosto najprej obiščejo gozdove, gore, hribe in reke, nato pa mesta, če je treba.

Anglija je dežela z ogromno lepoto, to so gozdovi in ​​travniki, ki jih najdete skoraj povsod. Obiščite njegovo morsko obalo in poiščite še bolj čudovite razglede, od pečin Doverja do čudovitih plaž, v bližini katerih boste našli tradicionalne povezave golf igrišč.

Če pa radi hodite, so tukaj najboljši pohodi, ki jih morate upoštevati pri obisku Anglije.

Hadrijanov zid

Malo zgodovine s približno 140 kilometri tal za pokrivanje? Prijavite se mene, pa tudi vsi, ki vam ne moti, da preživite nekaj dni v naravi, sledite steni in ugotovite, da je v celoti v Angliji. Večina ljudi zmoti, da je Hadrijanov zid meja med Anglijo in Škotsko, in čeprav je morda bilo nekoč, danes ni tako.

Pohod, kot je ta, bo odlična pustolovščina, ki vas bo popeljala skozi dih jemajočo pokrajino in vam hkrati pokazala koščke zgodovine Anglije.

Malham Cove

Ta treking vas pošlje na potovanje lepote skozi narodni park Yorkshire Dales, območje, znano po neverjetnih znamenitostih narave. Biti narodni park pomeni, da boste našli nedotaknjeno naravo, lepoto, ki ni podobna nobeni drugi. Zeleni griči, slapovi, soteska, kaj bi še lahko želeli? Morje? Ne reči ničesar več.

Kynance Cove in svetilnik Lizard

Ta pot je vzdolž najlepše angleške plaže in se začne in konča v zalivu Kynance. 12 kilometrov lahkih sprehodov po obali bi moralo zadovoljiti vsakogar potrebe po obalnih trekingih. Ker ste ena najboljših plaž v Angliji, lahko razmislite o plavanju ali preprosto uživanju v vodi, če imate kopalke.

Helvellyn

Jezersko okrožje Columbia ima nekaj najboljših vodnih znamenitosti, ki jih lahko najdete v Angliji, tako reke kot jezera, da ne omenjam vrha, na katerega ni tako enostavno povzpeti, kot bi si mislili. Plezanje po skalah, kjer bi lahko zdrsnili in padli na vsako stran, je odličen izlet za tiste pustolovske, ki se ne bojijo višine. Za ostale pa bi morda želeli začeti z nečim, ki spominja na hrib in ne na greben.

To je nekaj najboljših angleških pohodniških poti, ki jih lahko raziščete. Ker je Anglija Anglija, jih je veliko več, zato jih poiščite, če vam to ni dovolj.

Back to top